sugeng rawuh

Babagan Kita

Madeg ing taun 2001

Zhongshan Vangood Appliances Mfg Co.,Ltd.minangka perusahaan khusus ing peralatan listrik lan gas.Produk utama kalebu pemanas banyu gas, pemanas banyu listrik, kompor gas, pemanas ruangan gas, tudung kisaran, penggemar listrik lan liya-liyane.

Minangka pabrik cabang Foshan Vangood (WANGE in Chinese) Home Appliance Co., Ltd, sing didegake ing taun 2001, Zhongshan Vangood Appliances Mfg Co., Ltd didegake kanggo nikmati sumber daya peralatan gas paling apik ing kutha Zhongshan, mula nyedhiyakake luwih apik. kualitas lan wektu pangiriman produk kanthi layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan global.

Kabar

Kabar

Zhongshan Vangood Appliances Mfg Co., Ltd, duwe sistem kualitas sing ketat saka bahan mentah, inspeksi lan kontrol tes saben proses produksi, inspeksi pungkasan lan nrima produk sing wis rampung.Kabeh produk bakal dicenthang lan diuji dening personel inspeksi kualitas profesional lan insinyur kualitas.

  • What are the characteristics of zero cold water gas water heaters?

    Apa karakteristik pemanas banyu gas banyu nol kadhemen?

    Pemanas banyu kadhemen nol ora bakal ngasilake banyu adhem nalika digunakake.Kaping pisanan, kanggo pemanas banyu biasa, ana jarak tartamtu ing antarane kran banyu lan pemanas banyu, lan bakal ana banyu adhem sing isih ana ing pipa.Saben sampeyan nggunakake banyu panas, sampeyan kudu ngenteni nganti banyu kadhemen dibuwang.Ngarahake titik nyeri iki, pemanas banyu banyu kadhemen nol dilengkapi pompa sirkulasi ing njero, sing bisa ngompa banyu adhem sing isih ana ing ...

  • The difference between an electric water heater and a gas water heater?

    Bedane antarane pemanas banyu listrik lan pemanas banyu gas?

    Selaras karo jaman, ana akeh pilihan, kayata pemanas banyu listrik, pemanas banyu gas lan energi surya, lsp. Endi sing luwih irit lan luwih apik digunakake?Gatekna petungan ing ngisor iki!1. Perbandingan biaya Diwilang saka regane, pemanas banyu gas luwih murah tinimbang pemanas banyu listrik, nanging sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar.Ana pemanas banyu gas dhuwur lan kurang uga pemanas banyu listrik.2. Perbandingan operasi...

  • What are the disadvantages of gas water heaters?

    Apa kekurangan pemanas banyu gas?

    Kanthi paningkatan ilmu pengetahuan lan teknologi, taraf lan kahanan urip masarakat uga saya apik banget.Contone, ing mangsa, wong bisa adus ing omahe dhewe, lan njupuk banyu panas ing mangsa ora adoh kanggo akeh wong.Pancen angel, nanging sanajan pemanas banyu saiki wis umum banget, nanging isih durung bisa mlebu ewonan rumah tangga, utamane ing sawetara padesan, sing akeh sing ora duwe pemanas banyu ing omah.Altho...

Internal
Rincian

img