Babagan Kita

Vangood2

Zhongshan Vangood Appliances Mfg Co.,Ltd.minangka perusahaan khusus ing peralatan listrik lan gas.Produk utama kalebu pemanas banyu gas, pemanas banyu listrik, kompor gas, pemanas ruangan gas, tudung kisaran, penggemar listrik lan liya-liyane.

Minangka pabrik cabang Foshan Vangood (WANGE in Chinese) Home Appliance Co., Ltd, sing didegake ing taun 2001, Zhongshan Vangood Appliances Mfg Co., Ltd didegake kanggo nikmati sumber daya peralatan gas paling apik ing kutha Zhongshan, mula nyedhiyakake luwih apik. kualitas lan wektu pangiriman produk kanthi layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan global.

auto packing machine

Kita duwe tim manajemen profesional karo departemen R&D, departemen manufaktur, departemen sales, lan departemen layanan.Kanthi output taunan saka 300 ewu set saka kapasitas produksi mesin ingkang ndamel benter banyu gas, perusahaan wis kaluwihan sumber daya technical kuwat, wis melu ing mesin ingkang ndamel benter banyu gas kawruh profesional engineering lan technical personel luwih saka rolas, kalebu 3 engineers senior, uga a jumlah teknisi lapangan.Kepala insinyur kanggo pemanas banyu gas lan kepala insinyur kanggo kompor gas asale saka pabrikan paling dhuwur ing China ing industri iki, Vanward lan Chinabest.

Zhongshan Vangood Appliances Mfg Co., Ltd, duwe sistem kualitas sing ketat saka bahan mentah, inspeksi lan kontrol tes saben proses produksi, inspeksi pungkasan lan nrima produk sing wis rampung.Kabeh produk bakal dicenthang lan diuji dening personel inspeksi kualitas profesional lan insinyur kualitas.

Saliyane manufaktur, Vangood minangka spesialis ngekspor peralatan gas.Pasar jaban rangkah utamane yaiku Australia, Eropa, Rusia, Amerika Kidul lan Lor, Afrika, lsp.

Kita komitmen kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan sing marem kanggo para pelanggan.We look nerusake kanggo bisa karo sampeyan.

1 (4)
1 (1)
1 (2)

● KapercayanKapabilitasKreativitasKomunikasiKolaborasi

"Wong-oriented", tim Vangood nyorot hak lan kewajiban manungsa, menehi pinunjul ing Nilai saka anggota tim sawijining.Vangood ngetrapake sistem manajemen manungsa, babagan kabeh karyawan minangka kasugihan perusahaan lan tuwuh bebarengan karo dheweke.

Kaluwihan Vangood

Bengkel Produksi Modern

Ing kompor lan bengkel produksi pemanas banyu gas Vangood, sampeyan bakal weruh kepiye keajaiban teka.Ing kene, mayuta-yuta peralatan gas diprodhuksi, sing minangka bukti kemampuan teknologi Vangood sing kuwat.Peralatan utama digawa saka perusahaan terkenal ing omah lan ing luar negeri.Saben tahapan kerja minangka kombinasi keahlian lan teknologi.Ing kene, sampeyan bakal ngucapake babagan teknologi canggih lan ngurmati kualitas unggul ing donya.

Lokakarya kasebut dilengkapi 4 jalur perakitan lan luwih saka 100 peralatan manufaktur lan uji coba, nyedhiyakake volume produksi sing dhuwur lan pangiriman cepet.

Vangood duwe tim R&D profesional kanggo njaga inovasi, nganyari desain lan tetep cocog karo syarat khusus para pelanggan.Tim sales Vangood sing apik banget bisa nyedhiyakake layanan 7x24H kanggo para pelanggan.

Vangood nduweni sistem kontrol kualitas sing sampurna, kalebu IQC, IPQC, FQC lan OQC;10-anggota tim QC nindakake barrage saka tes ing saben tataran sak produksi kang njamin produk pisanan-tingkat kanggo sawijining pelanggan.

Ide Dasar Manajemen Lapangan

"Telung Express": Negara Processing kanggo nyebut ing signboard, Inspeksi negara kanggo nyebut ing signboard, Nolak negara kanggo nyebut ing signboard.

"Telu-Aja": Aja nampa cacat, Aja ngasilake cacat, Aja ngirim barang cacat.

"Telung On-site": Konfirmasi kualitas ing situs, Penyelidikan masalah ing situs, Verifikasi ing situs.

Semangat Perusahaan

Sincerity, Cooperation, Forward-Looking, Ningkatake loro perusahaan lan pembangunan umum individu.

Gaya kerja

Bereaksi kanthi cepet, Lakukan saiki, Aja gaweyan, Ngupayakake kaunggulan.

Kebijakan Manajemen

1. ISO9001:2008 minangka pedoman manajemen dhasar.

2. Kabeh wis ngatur, Saben uwong iku manager, asil-oriented.

Kebijakan Mutu

1. Partisipasi lengkap, nyedhiyakake produk lan layanan sing marem marang pelanggan.

2. Liwat implementasi sistem kualitas, perbaikan terus-terusan kanggo organisasi lan prilaku manungsa, nyukupi kabutuhan pelanggan.

3. Liwat latihan, nggawe saben staf nyadari yen kualitas minangka urip perusahaan.