Butane Otomatis Ing Kaca 60cm Pawon Masak Kompor Gas Kompor Gas

Katrangan singkat:


  • Jumlah pesenan minimal:100 set
  • rega FOB:Rega USD, deleng dhaptar rega kanggo kisaran rega: USD35-65
  • port:Zhongshan, Guangzhou, Shenzhen
  • cara pembayaran:T/T, L/C, WESTERN UNION.
  • Kapasitas pasokan:20000 set saben wulan
  • Wektu pangiriman:Miturut T / T, ing 30 dina sawise nampa simpenan 30%.
  • packing standar:Paket karton 5-lapisan standar ekspor segara kalebu busa perlindungan, utawa bungkus minangka kabutuhan pelanggan.
  • Detail Produk

    Tag produk

    1

    2 Burner Kaca Tempered Kuningan Cap Built-in Kompor Gas

    Ukuran panel 760 * 420 mm
    Ukuran bolongan 640 * 350 mm
    Ukuran packing 800 * 440 * 210 mm
    NW/GW 8.3kg / 9.3kg
    Bahan panel KACA TEMPERED 07mm
    Pembakar Burner wesi tuang φ 100mm + φ 100mm
    Bahan tutup bakar KUNINGAN
    Trivet Die casting
    Bahan knob logam
    Ignition Auto ignition / Impulse Ignition
    Tipe Gas: LPG / NG
    Piranti safety Opsional
    warna baja tahan karat

    Katrangan

    Gas alam pindho burner kompor kluwarga desktop utawa ditempelake dual waé
    Nganyarke lengkap, gampang digunakake lan ora larang, pilihan kualitas.
    5.0KW goreng banget.Daya tembak sing dhuwur entuk inti sing enak saka masakan Cina, kanthi cepet ngunci panganan sing nutrisi lan enak, lan entuk saben pesta sing luar biasa kanggo rasa.

    geni cepet 3D, daya pembakaran wis nganyari
    172 bolongan geni langsung kasebar ing burner telung dimensi 3D.Desain 3D sing inovatif ngidini daya geni 5.0KW disebarake kanthi merata, lan bagian ngisor pot digawe panas luwih rata;kamar sumber gas telung saluran meets output aliran gedhe, lan gas lan oksigen sing kebak pipis lan burned, mangkono entuk efficiency kobong luwih.
    Nganyarke siji
    Inti tembaga nambahake bolongan posisi kanggo kontak cepet.
    Nganyarke loro
    Lubang geni burner mundhak, lan geni dibuwang kanthi rata.
    Nganyarke telu
    Ing diameteripun saka burner dadi luwih gedhe, lan geni wis kebak kontrol.
    Nganyarke papat
    Kabin pasokan udara 3 saluran nduweni daya tembak sing kuat.

    Desain gampang kanggo ngresiki, sudhut mati ora greasy maneh.Panel kaca tempered, enamel terpadu lan tray cairan sing gampang dibersihake, noda minyak lan tahan gores.
    Nihan ngisor sing bisa diatur, ukurane luwih cocog.Kisaran ukuran bukaan maksimum bisa diadaptasi: dawa 645-705mm, jembaré 340-400mm.
    Efisiensi energi kelas kapisan, efisiensi dhuwur lan hemat energi, lan ngirit dhuwit.Desain asupan udara lengkap lan pasokan oksigen ndadekake pembakaran luwih lengkap, tingkat panggunaan gas luwih dhuwur, lan efisiensi termal nganti 63%, sing hemat energi lan ramah lingkungan.
    Proteksi flameout, aman lan ora kuwatir.Bakal kanthi otomatis mungkasi gas yen ora sengaja dipateni, lan tansah aman.Sup masak ora perlu tansah dijaga, lan wong tuwa bisa nggunakake kanthi gampang.
    Wadah pot sing ora licin nggawe posisi sing kuat lan ora nyelehake pot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita