Hubungi Kita

Zhongshan Vangood Appliances Mfg Co., Ltd.

alamat

No.323 Dongfeng Avenue South, Dongfeng Town, Zhongshan City, PRChina

Telpon

+86 18064615886

0086-(0)760-22622765

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita