Kaca mlengkung Pawon Nyedhot Tembaga Motor Chimney Cooker Hood

Katrangan singkat:


  • Jumlah pesenan minimal:100 set
  • rega FOB:Rega USD, mangga deleng dhaptar rega kanggo kisaran rega: USD32-45
  • port:Zhongshan, Guangzhou, Shenzhen
  • cara pembayaran:T/T, L/C, WESTERN UNION.
  • Kapasitas pasokan:20000 set saben wulan
  • Wektu pangiriman:Miturut T / T, ing 30 dina sawise nampa simpenan 30%.
  • packing standar:Paket karton 5-lapisan standar ekspor segara kalebu busa perlindungan, utawa bungkus minangka kabutuhan pelanggan.
  • Detail Produk

    Tag produk

    Rincian

    - Kaca tempered melengkung dan stainless steel

    - ambane 60 cm

    - Filter karo bolong aluminium

    - Lampu LED 2 1.5W

    - Motor 160 watt

    - Volume ekstraksi: 750 m3 / jam

    - omah blower logam

    - Tingkat swara: 58 db (A)

    - Perapian - Saluran fleksibel kalebu

    - Kacepetan variabel (bar tutul).

    - Tampilan digital

    - Diameter cerobong asep: 150 mm

    - Bobot: 13 Kg

    - Ukuran: 60 x 50 x 50 x 50 cm

    - garansi 1 taun

    Tudung sing gampang digunakake minangka penghargaan kanggo urip.

    Ambegan jero tanpa uwal saka kumelun, lan nikmati kesegaran nalika masak.

    Gampang kanggo ngresiki panel, pamitan kanggo greasy.

    Lampu alus LED madhangi lampu pawon tanpa ndemek pepeteng, ngirit energi lan ora ngrusak mripat.

    Rongga njero bebas saka disassembly lan ngumbah, lan kabeh kuwatir bisa ditanggulangi kanthi tombol siji.

    Hood ora bisa ngresiki dhewe, lan ngganggu siji sawise liyane.Akumulasi kondensat sajrone sewulan ngasilake mambu sing aneh.Reget sing didhelikake sajrone 3 wulan lan ngasilake bakteri.Minyak akumulasi ing impeller sajrone 6 sasi, lan nyedhot banget.

    Akumulasi lenga, nyedhot sing ringkih, gampang metu saka kumelun.Reresik dhewe ora profesional lan angel dibongkar.Yen reresik ora pepek, bakteri bakal berkembang biak, lan mambu aneh bakal gedhe.Njaluk profesional kanggo ngresiki iku larang.

    Cuci otomatis siji-tombol, ora perlu nambah banyu utawa mbongkar mesin, hood nduweni daya nyedhot sing tahan suwe.125°C ngilangi noda lenga sing bandel, suhu dhuwur kanthi cepet mbubarake noda lenga ing impeller sing isih ana, lan cepet garing.

    Beda saka motor biasa, kita nggunakake motor tembaga olahan sing diimpor.Stabil lan awet, gangguan kurang, kacepetan dhuwur kanthi motor kawat tembaga sing ditutup, angin kenceng lan nyedhot sing kuwat, kaku lan alus, ngeculke kumelun luwih cepet tinimbang sing sampeyan pikirake.

    60 detik tundha mati.

    Sawise masak, ora perlu ngenteni, hood bakal terus kerja nganti 60 detik, lan asap sing isih ana bakal dihirup.

    Kualitas Eropa sing luar biasa.

    Panel kaca tempered kristal ireng, warata murni kaya pangilon, apik gayane lan elegan, dekorasi pawon.

    Tombol kontrol mekanik sing sensitif, kontrol gratis telung kecepatan angin, operasi sing gampang.

    Integral ngecor rongga kumelun rapi, kontrol kumelun efisien, noda lenga bisa gampangdibusak, resik kaya sing dikarepake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita