Penggemar Dibantu Ing Counter Freestanding Lpg Dibangun Ing Oven Gas Chef

Katrangan singkat:


  • Jumlah pesenan minimal:100 set
  • rega FOB:Rega USD, deleng tabel kutipan kanggo kisaran rega: USD45-75.
  • port:Zhongshan, Guangzhou, Shenzhen
  • cara pembayaran:T/T, L/C, WESTERN UNION.
  • Kapasitas pasokan:20000 set saben wulan
  • Wektu pangiriman:Miturut T / T, ing 30 dina sawise nampa simpenan 30%.
  • packing standar:Paket karton 5-lapisan standar ekspor segara kalebu busa perlindungan, utawa bungkus minangka kabutuhan pelanggan.
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Produk

    Firepower nyetel dhewe

    Masak pinter

    Multiguna

    swara Ultra kurang

    Papat pembakar gas tembaga: 1800W * 2, 1200W * 2

    Kapasitas oven: 51L

    Daya Oven: 2630W

    Termograf metalik

    Tutup kaca tempered

    Pintu oven kaca sing luwih anget ganda

    Pintu oven kaca tempered kaca tempered kanthi suhu rendah lapisan kaping pindho nyedhiyakake masak sing aman tanpa kuwatir yen scalded.

    51L oven kapasitas gedhe

    urip layanan 15 taun

    80-250 derajat kontrol suhu akurat.

    Intelligent tundha boros panas.Sawise masak, sistem pembuangan panas bakal terus lelayaran nganti suhu ing rongga mudhun menyang suhu sing aman.

    Desain kompor multi-burner

    Siji kompor duwe sawetara area masak, nggoreng, ngukus, stewing, lan liya-liyane bebarengan.

    Oven suhu pancet otomatis, kapasitas gedhe, daya cukup, tahan suhu dhuwur lan tahan bledosan, lawang open kaca tempered pindho lapisan, gampang diresiki, gampang dideleng status panganan.

    Intelligent telung dimensi suhu seragam roasting, circulation online panas, distribusi panas seragam ing growong utama, multi-lapisan roasting ing wektu sing padha, ora perlu kanggo loncat karo muter awak pangan.

    Lapisan enamel ora mung tahan kanggo suhu dhuwur, nanging uga luwih gampang kanggo ngresiki.Iku ora gampang kanggo kelet kanggo lenga pangan lan ampas, lan iku luwih trep kanggo ngresiki.

    Panel lawang bisa dibukak ing sembarang sudut, desain hinged, nglayang ing sembarang amba ing sawetara 0-90 derajat, gampang disassemble lan gampang kanggo ngresiki.

    1000-GH
    1600-OV

    Deskripsi kompor gas free stand

    Bodi stainless steel pangilon & meja kerja stainless nyolong

    Auto ignition

    Pintu kaca tempered double layer

    Tutup ndhuwur kaca tempered sing bisa dicopot

    Dhukungan panci enamel

    Sikil sing bisa diatur

    Tukang bakar wesi

    Timer 0 ~ 60 menit

    Kompartemen sing luwih anget ing sisih ngisor

    Siji kothak elektroplating, Siji tray enamel lan siji tray pamimpin api enamel

    Manual, kothak karton lan busa

    Parameter produk

    Dimensi produk karo

    50 cm

    ambane

    55cm

    dhuwur

    85 cm

    Energi Sumber Daya

    LPG/NG

    Pasokan Listrik

    200-240 (AC) -50 / 60Hz

    Kontrol Cooktop lokasi

    Dipasang ing ngarep

    Ignition

    NO (Pulse Ignition Opsional)

    Konfigurasi Gas CookTop Nomer Zona Masak Burner

    4

    Flame Failure Safty Device

    4 burner tanpa FFD

    Zona ngarep (kiwa).

    burner cepet

    Zona ngarep (kiwa) Daya

    3.000W

    Zona ngarep (tengen).

    Semipid

    Zona ngarep (Tengen) Daya

    1.750W

    Zona mburi (Kiwa).

    Pembantu

    Wilayah mburi (Kiwa) Daya

    1.000W

    Zona mburi (tengen).

    Semipid

    Zona mburi (tengen) Daya

    1.750W

    Bahan Dhukungan Pan

    Baja Enamel

    Warna Pan Support

    Ireng mengkilat

    Bahan Cap Kab

    baja

    Warna cap

    Ireng / Emas

    Pangkalan Pembakar

    alumunium

    Anggota

    Tutup Kaca Opsional

     

    Ignition

    NO (Pulse Ignition Opsional)

    Kapasitas

    60 ltr

    lampu

    Opsional

    Kisaran suhu °C

    150-250

    Nomer Rak Oven

    1

    No. Saka Oven Tray

    1

    Oven Safety Kontrol suhu

    Themostat Optinal

    Flame Safety

    Opsional

    Fitur penak Resik InnerDoor (ora katon sekrup)

    ya wis

    Pintu rongga sing bisa dicopot

    Gampang Angkat-mati Oven Door

    Kaki sing bisa diatur

    ya wis

    Styling Lan Warna Handle Pintu Oven

    Aluminium (SS Opsional)

    Miturut Panel

    Warna ireng kaca

    awak

    Putih / Ireng / Abu-abu

    Lumahing Cooktop

    Putih / Ireng / 430SS

    Dimensi produk HxWxD mm

    850X495X545

    Packing Dimensi HxWxD mm

    890X545X560

    Wadhah Loading 20'/40'HQ (pcs)

    102 / 252

    Kualitas & Garansi

    1. Produksi adhedhasar standar ISO9001 & ISO14001;

    2. Nyedhiyani 1% jumlahe gampang rusak spare parts lan babar pisan 1 taun;

    3. Yen cacat piranti disebabake kualitas, kita bisa ngganti;

    4. 10 taun manufaktur & pengalaman ekspor sing kita ngerti apa sing dikarepake.

    FAQ

    P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

    A: We are ISO9001 certified Pabrik, mengkono loro pasar domestik lan ngekspor.

    Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

    A: Urutan pisanan 30-35 dina, pesenan bola-bali 20-25 dina.

    P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis?

    A: Ya kita bisa nyedhiyani conto.Samples dikenani biaya pisanan lan biaya sampel bisa bali ing urutan pisanan.

    P: Apa istilah garansi sampeyan.

    A: Kita menehi garansi 1 taun kanggo produk kita.

    P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

    A: 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge pangiriman.Kita uga nampa jaminan perdagangan Alibaba, western union, moneygram, Paypal, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita