Pitakonan

FAQ

Pitakonan sing kerep ditakoni

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: We are pabrik, dumunung ing Dongfeng Town, Zhongshan City, China.Sugeng rawuh kapan wae!

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Kanggo urutan 1st, iku 35-45 dina.Kanggo Repeat order, iku 25-35 dina.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita nyedhiyakake conto kanthi 1,5 kaping rega unit.Lan, ragad conto iki bakal dadi rabat kanggo sampeyan sajrone pesenan produksi massal pertama.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran <= 1000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge kiriman, utawa 100% LC ing ngarsane.

P: Apa produk utama sampeyan?

Produk utama kami yaiku Pemanas Air Gas, Pemanas Air Listrik, Kompor Gas, Range Hood, Oven Gas, lan peralatan pawon liyane.

P: Apa sampeyan bisa nindakake SKD utawa CKD?

Ya, kita bisa.Kita wis kerja sama karo pelanggan SKD / CKD saka Vietnam,Pakistan, India, Brazil, Meksiko, Turki.Format SKD/CKD disesuaikan.