Kitchen Home Appliance 5 Burner Gas Hob karo Panel Stainless Steel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian

30 inch Gas Cooktops Dual Fuel Sealed 5 Burners Gas Cooktop Dibangun ing Stainless Steel Gas Hob Gas Cooktop.

Kompor lan kompor minangka konservasi energi, safety, efisien lan stabil.Desain kompor kasebut elegan lan modern.

Burner Input Panas: Ana papat jinis burner: 3.3KW triple ring karya burner, 2.75kw Rapid Burner, 1 utawa 2 1.75kw Semi Rapid burner, 1 kw Auxiliary Burner;Sing nggawe kabeh jinis output daya pemanasan.Padha bakal disebarake malah panas kanggo simmer, godhok, nggoreng, steaming, leleh utawa liyane, kang cocok banget kanggo kulawarga nggunakake saben dina.

Panel Kompor Gas: Panel kompor gas stainless steel sing disikat tahan korosi lan gampang diresiki.Ukuran cutout: 28.7*18.5 inch.

Dhukungan: Grates wesi cast nyedhiyakake daya tahan lan urip sing tahan kanggo panggunaan, lan luwih stabil lan aman kanggo wajan abot. Lan kita uga nawakake wajan kanthi gratis kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Ignition lan Gas Type: 110V utawa 220V AC pulse Ignition.Nozel gas alam wis disetel lan bisa diganti karo nozel LPG kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Kompor gas stainless steel luwih awet lan tahan panas.Pangguna bisa nyelehake panci panas ing panel kanthi gampang tanpa kuwatir babagan panel kasebut.Iku uga trep banget kanggo ngresiki.Sampeyan bisa mbusak reregetan langsung kanthi nyelehake kain lembab kanthi deterjen cilik.

Temtokake apa tuku desktop utawa kompor sing dibangun miturut kabutuhan kulawarga.Amarga kompor dibangun ing embeds countertop ing countertop kabinèt, podo karo countertop kabinèt.Krenjang ndhuwur bisa dipindhah lan bisa dicopot sawayah-wayah kanggo ngresiki.Sawise masak, lemari lan kompor gas uga bisa diresiki bebarengan.Amarga kahanan panggunaan khusus kompor gas sing dipasang, flameout sing ora disengaja luwih kerep kedadeyan sajrone panggunaan, lan piranti safety proteksi flameout bakal duwe peran protèktif sing apik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita