Bedane antarane pemanas banyu listrik lan pemanas banyu gas?

Selaras karo jaman, ana akeh pilihan, kayata pemanas banyu listrik, pemanas banyu gas lan energi surya, lsp. Endi sing luwih irit lan luwih apik digunakake?Gatekna petungan ing ngisor iki!

1. Perbandingan biaya
Diwilang saka rega dhewe, pemanas banyu gas pancen luwih murah tinimbang pemanas banyu listrik, nanging sampeyan entuk apa sing sampeyan bayar.Ana pemanas banyu gas dhuwur lan kurang uga pemanas banyu listrik.

2. Perbandingan operasi
Pemanas banyu listrik lan pemanas banyu gas pancen duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe ing babagan operasi.Akeh pemanas banyu listrik ing mode kapasitas tetep.Yen ana akeh anggota kulawarga, dheweke kudu adus, dene pemanas banyu gas ora diwatesi.Nanging pemanas banyu gas, sampeyan kudu ngenteni sawetara detik kanggo mbukak banyu kadhemen sadurunge banyu panas mili menyang sirah padusan.

3. Risk comparison
Nyatane, loro-lorone duwe bebaya tartamtu.Pemanas banyu listrik duweni potensi kebocoran amarga listrik.Pemanas banyu gas dianggo liwat gas.Karbon monoksida diprodhuksi nalika pembakaran ora cukup.Wong bakal keracunan sawise inhalasi.Mulane, pemanas banyu umume ora diselehake ing jedhing, lan kudu diselehake ing panggonan sing berventilasi ing pawon sabisa-bisa.

4. pangopènan comparison
Akeh wong duwe pakulinan adus saben dina, long-term nggunakake, water heater uga perlu perawatan, utamané water heater listrik perlu biasa descaling.
Kanthi techonoly anyar, pemanas banyu gas Vangood dipisahake saka listrik lan banyu, ora ana skala, sterilisasi energi magnetik, pemanasan kanthi cepet, hemat energi.Banyu urip sing alkalin lemah, banyu sing migunani kanggo awak manungsa.


Wektu kirim: Aug-27-2021