Apa kekurangan pemanas banyu gas?

Kanthi paningkatan ilmu pengetahuan lan teknologi, taraf lan kahanan urip masarakat uga saya apik banget.Contone, ing mangsa, wong bisa adus ing omahe dhewe, lan njupuk banyu panas ing mangsa ora adoh kanggo akeh wong.Pancen angel, nanging sanajan pemanas banyu saiki wis umum banget, nanging isih durung bisa mlebu ewonan rumah tangga, utamane ing sawetara padesan, sing akeh sing ora duwe pemanas banyu ing omah.Sanajan pemanas banyu migunani banget, nanging uga akeh kekurangane.Contone, pemanas banyu gas sing populer saiki duwe efek ngirit energi, nanging duwe kekurangan tartamtu.

Sing pertama yaiku masalah sing saben wong prihatin.Amarga iki minangka jinis pemanas banyu anyar, regane luwih dhuwur tinimbang pemanas banyu biasa liyane, lan syarat teknise dhuwur banget.Ana akeh desain sing melu, lan kinerja bisa diterangake minangka Iku banget lengkap, supaya regane luwih dhuwur tinimbang pemanas banyu biasa.Mulane ora bisa diduweni dening sawetara wong sing berpendapatan rendah.

Kapindho yaiku pemanas banyu jinis iki akeh banget gas.Kita kabeh ngerti yen iki nggunakake pembakaran gas minangka bahan bakar utama.Umume fungsi kasebut diwujudake kanthi gas kanggo entuk energi.Proses pemanasan kudu nggunakake akeh gas.Dibandhingake karo pemanas banyu biasa liyane, nggunakake gas luwih akeh.Mula, nalika wong nggunakake pemanas banyu iki, kudu mbayar biaya gas sing akeh.Kajaba iku, rega tuku ing tahap awal dhuwur banget, mula regane luwih dhuwur tinimbang pemanas banyu biasa liyane.

Iku banget troublesome kanggo ngresiki mesin ingkang ndamel benter banyu iki, amarga proses apa sawijining rumit banget, lan ana macem-macem bagean cilik lan macem-macem membran ing njero, supaya nalika ngresiki Butuh akeh wektu lan gaweyan, lan kadhangkala yen sawetara rereget. settles ing longkangan cilik antarane bagean, iku mung bakal ngrusak mesin ingkang ndamel benter banyu yen ora mbayar manungsa waé kanggo sak reresik.


Wektu kirim: Aug-27-2021