sugeng rawuh

Babagan awake dhewe

Madeg ing taun 2001

Vangood Appliances didegake ing taun 2001 lan minangka perusahaan teknologi energi termal sing komprehensif kanthi hak properti intelektual lan merek independen.Perusahaan kasebut nggabungake layanan riset lan pangembangan, manufaktur, lan dodolan, kalebu produk gas lan banyu panas listrik, produk ruangan gas, boiler kombinasi sing dipasang ing tembok, lan komponen sing gegandhengan.

Kabar

Kabar

Zhongshan Vangood Appliances Mfg Co., Ltd, duwe sistem kualitas sing ketat saka bahan mentah, inspeksi lan kontrol tes saben proses produksi, inspeksi pungkasan lan nrima produk rampung.Kabeh produk bakal dicenthang lan diuji dening personel inspeksi kualitas profesional lan insinyur kualitas.

  • Vangood Menang Sertifikat Paten Desain

    Vangood Menang Sertifikat Paten Desain

    Vangood seneng ngumumake manawa produk inovatif paling anyar, katup sambungan gas, wis kasil entuk sertifikat paten desain penampilan, sing menehi tandha terobosan penting liyane ing inovasi desain ing bidang peralatan teknik.Perusahaan Vangood wis setya nyedhiyakake aksesoris pemanas banyu kanthi kualitas dhuwur lan efisiensi dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan pasar sing terus berkembang.Katup sambungan banyu-udara minangka salah sawijining prestasi paling anyar ...

  • Vangood mengeti mengeti

    Vangood mengeti mengeti

    Zhongshan Vangood, produsen pemanas banyu gas sing misuwur, kanthi bangga ngumumake perayaan ulang tahune.Swara taun kepungkur, kita wis entuk tonggak penting ing industri pemanas banyu gas, menehi tandha komitmen kanggo inovasi, kualitas, lan kepuasan pelanggan.Diadegake ing taun 2001, Vangood wis darmabakti kanggo nyedhiyakake solusi pemanas banyu sing luar biasa kanggo nyukupi kabutuhan para pelanggan.Ing taun kepungkur, kita terus-terusan ngupayakake ngenalake ...

  • Vangood Melu ing Pameran Perdagangan Afrika Kidul

    Vangood Melu ing Pameran Perdagangan Afrika Kidul

    20-22 September 2023, vangood sapisan maneh diajeni kanggo melu ing Gallagher Convention Center South Africa Trade Fair.Minangka perusahaan Cina sing unggul ing bidang pemanas banyu gas, Vangood bakal nampilake produk lan layanan paling anyar ing acara iki, melu diskusi sing jero karo Afrika Selatan lan klien internasional liyane kanggo njelajah kesempatan kolaborasi ing mangsa ngarep.Ing pameran kasebut, vangood nampilake macem-macem produk inovatif, ...

  • Vangood Kasil Rampungake Karya Loading

    Vangood Kasil Rampungake Karya Loading

    Pabrik Pemanas Banyu Vangood, pimpinan global ing industri pemanas banyu, seneng ngumumake manawa kita wis rampung maneh operasi pemuatan skala gedhe, njamin pangiriman produk pemanas banyu kanthi tepat kanggo nyukupi kabutuhan penting para pelanggan kanggo anget lan kepenak.Vangood tansah setya nyedhiyakake pelanggan ...

  • Vangood Ngawontenaken Teh Sore Kanggo Ngatur Kolega Anyar

    Vangood Ngawontenaken Teh Sore Kanggo Ngatur Kolega Anyar

    Zhongshan Vangood kasil nganakake acara teh sore sing anget tanggal 19 September kanggo nampani kanca-kanca paling anyar sing wis melu kulawarga.Acara iki ora mung menehi kesempatan kanggo anggota anyar kanggo nyedhaki kolega, nanging uga nguatake kohesi tim, ngumpulake kabeh karyawan kanggo nggawe lingkungan kerja sing luwih dinamis.Ing acara kasebut, kita ...